Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Curs Foto Adulti - Basic, Mid, Advanced

judetul : Bucuresti
parinti;  

National Photographic

Adresă:
Str Giovanni Boccaccio nr 52, sector 4
Cale acces:
Mijloace de transport: Metrou statia Constantin Brancoveanu (8 min de mers pe jos); Autobuz liniile: 141, 116, 232, statia Brancoveanu (8 min de mers pe jos).
Date contact:
0722163240, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte plastice, Dezvoltare personală
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Cursul foto este special destinat tuturor iubitorilor de fotografie care doresc sa isi imbogateasca cunostintele, sa isi imbunatateasca tehnica si sa descopere resurse noi de creativitate. Aparatul e doar un instrument, utilizatorul face toata diferenta dintre o imagine excelenta si una nereusita, prin viziune, know-how, tehnica si creativitate.

Structura cursului este impartita in 21 de intalniri, impartite in 3 module: Basic, Mid si Advanced. Modulele pot fi accesate separat, insa recomandam parcurgerea lor in ordinea conceputa pentru a pastra fluenta informatiei si notiunilor pentru a dobandi intelegerea deplina asupra subiectului. Fiecare intalnire este structurata astfel incat sa cuprinda teorie si practica, fie ca este vorba de iesire in exterior pentru practica fotografica, sau intalnire in studio pentru editare digitala. Partea teoretica este predata intr-un mod dinamic si interactiv, astfel incat notiunile sa fie usor de asimilat si integrat in procesul fotografierii. In cadrul acesteia se prezinta slide-uri cu exemplificari, care ulterior se trimit ca suprot de curs participantilor.

 

Avantaje si sprijin:

 • Suportul de curs se trimite in format PDF dupa terminarea fiecarei intalniri (la tematicile marcate cu * nu se va prezenta un suport de curs intrucat se va lucra direct in software-ul mentionat).
 • Pe toata durata cursului, participantii beneficiaza de sprijin pe mail din partea trainerului, pentru intrebari sau nelamuriri legate de curs.
 • Participantii vor primi cate un stick USB de 8GB.
 • Participantii vor primi mape, coli si pix pentru diversele sedinte in care isi doresc sa ia notite.
 • La sedintele in studio ne bucuram impreuna de un protocol generos.
 • La finalul cursului participantii primesc fiecare cate o diploma de participare, care incununeaza cunostintele dobandite.

 

Nivel: de la zero.

Numar minim de participanti: 5

Numar maxim de participanti: 12

Loc desfasurare:

 • Sedintele din interior au loc la studioul foto (detalii aici.)
 • Sedintele foto de practica au loc in exterior (locurile vor fi comunicate din timp participantilor)

Pret:

 • 1 modul = 570 Lei
 • pachet 2 module = 520 Lei per modul
 • pachet 3 module = 470 Lei per modul

Programul Cursului Foto Adulti il puteti vedea pe site-ul nostruDe asemenea, tot la acest link veti putea vedea agenda exacta, detaliata pe fiecare sedinta, informatii despre plata in rate cat si testimonialele celor care au participat la curs.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy