Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

CURS DE PICTURĂ. ARTĂ DISTRACTIVĂ ONLINE

judetul : 0
6 - 12 ani;  

Belladona Art

Adresă:
Bucuresti
Cale acces:
sector 6
Date contact:
0769665213, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte plastice, Dezvoltare personală, Cultură generală

Dragi părinți, anunțăm următorul modul de ateliere online, organizate cu multă bucurie și dedicare,

facilitând accesul copiilor către cunoaștere prin programul educațional nonformal de Artă Distractivă!

 

În cadrul Atelierului Online Artă Distractivă, copiii învață pas cu pas tehnicile de pictură și desen, noțiuni din sfera artelor plastice, grafice, științe ale naturii, curente picturale și stiluri reprezentative pentru o educație estetică la nivel înalt. Tematica studiată reprezintă cele mai fascinante viețuitoare, plante și structuri naturale din fauna lumii care vor dezvolta copiilor cunoștințele și atenția către studiul formelor din natură, lucrări celebre ale pictorilor clasici și desigur, dezvoltarea laturii estetice. Practicată ca hobby, arta deschide copiilor direcții de interes și îi ajută pe drumul evoluției personale.
Educația prin artă este distractivă și acum, la un click distanță.
》Programul atelierelor educaționale online se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.
》Atelierul Artă Distractivă Online se desfășoară sub îndrumarea prof. pedagog si artist vizual, Simona Cristina Zalinca, formator de artă acreditat, pedagog și artist vizual, mentor și fondator Atelier Belladona Art din anul 2015. Experiență acumulată în peste 12 ani în cadrul programelor non-formale, de art terapie, activități extracurriculare și hobby pentru copii si adulti. Membru Asociația Dascăli Emeriți. Coordonator programe educaționale: ART ANTIPA – atelier pentru copii organizat in parteneriat cu Muzeul National de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” începând cu anul 2015, HĂRȚILE ARTEI – atelier pentru copii organizat in parteneriat cu Muzeul National al Hărților și Cărții Vechi, EDUCAȚIE PRIN ARTĂ pentru copii, ORA DE ARTĂ – activitate extracurriculară organizată in parteneriat cu Liceul Teoretic Național din Bucuresti, Program On-line de Artă Distractivă pentru Copii și alte programe Art Hobby pentru adulti, realizate împreună cu diverse companii.
Informații despre taxa modulului Artă Distractivă Online, tematică, foto lucrări copii și formularul de înscriere pe site: https://belladonart.com/nou-curs-artadistractiva-on-line.../
 
》Locurile sunt limitate iar în acest moment mai sunt doar 2 locuri libere în cadrul modulului care va începe din 18 ianuarie 2022!
》Dacă vrei ca arta să nu mai fie un mister pentru copilul tău și să învețe cum să își dezvolte abilitațile artistice plastice și grafice (deși este sau nu este talentat la pictură sau desen) acest program educațional reprezintă o alegere inspirată pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău.
Vă aștept printre culori cu multe subiecte inspirate, ce sunt menite să prindă contur și culoare prin lucrările copiilor isteți!


Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy