Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Curs de Limba Engleză Intermediar

judetul : Bucuresti
parinti;  

Mavi Training

Adresă:
B-dul Iancu de Hunedoara, nr.42bis, et.2, ap.4
Cale acces:
Zona Piata Victoriei
Date contact:
0753471373, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Luna martie vine cu veşti bune pentru cei care vor să îşi consolideze cunoştinţele de limba engleză.

Deşi ai studiat multi ani limba engleză, te-ai lovit de situaţii în care nu ai putut transmite mesajul dorit. La serviciu înţelegi tot ceea ce îţi spun partenerii sau colegii străini, dar simţi că ştii mai mult şi ai putea să te descurci mai bine. 

Ţi-ai făcut un nou prieten străin şi vrei să petreceţi mai mult timp împreună, hoinărind pe străzile Bucureştiului, savurând cafele în cele mai cool locuri, admirând cele mai noi expoziţii de artă. Ţi-ai dori să discuţi mai multe cu el, dar îţi lipseşte încrederea atunci când vorbeşti în limba engleză. 

Ți-ar plăcea să călătoreşti mai mult, dar teama de necunoscut te ţine pe loc. Îţi doreşti să stăpâneşti mai bine limba engleză ca să te poţi bucura de experienţe noi. 

Dacă te afli în oricare din situaţiile de mai sus , dă-ne un semn! Garantăm voie bună si rezultate! Iar dacă ai o altă experienţă pe care vrei să ne-o împărtăşeşti, ne poţi suna la nr. 0753.471.373.

Modulul conţine 16 şedinţe, cu o frecvenţă de două şedinţe pe săptămână. Ne vom întâlni în fiecare luni şi miercuri, începând cu ora 18.30. 

Modulul costă 600 lei şi poate fi achitat în două rate. 

Cursul va începe luni, 12 martie. Pentru orice întrebare te rugăm să ne scrii la adresa office@mavitraining.ro sau să ne suni la nr. 0753.471.373.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Atelier de Creativitate prin...

V-ati imaginat vreodata cum arata personajele din poveste? Cu ce sunt imbracate? Sau poate unde locuiesc? V-ati intrebat vreodata cum s-ar...

Ateliere de percutie " Jocuri De...

Activitatile marca JdT se desfasoara in BUCURESTI. "Jocuri de Tobe" este un concept care promoveaza invatarea si dezvoltarea personala a...

Lectii de tobe "Jocuri de Tobe"

Ore de tobe se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau de nivelul pe care il au- incepator/mediu/avansat. Nu are...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy