Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Curs de actorie pentru copii 4-6 ani

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;  

Step in Art

Adresă:
str. Putul lui Zamfir sect 1 Bucuresti
Cale acces:
P-ta Dorobanti
Date contact:
0723723088, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Actorie

Introducere în actorie pentru pitici – curs de actorie pentru copii între 4 și 6 ani

 

Teatrul nu este numai o artă, teatrul este de cele mai multe ori o bună metodă de cunoaștere a lumii și a propriei persoane. Prin teatru orice individ, indiferent de vârstă, își activează simțurile.

Acest curs își propune să ajute dezvoltarea pesonalității copiilor prin metoda cea mai atractivă – jocul. Am transformat jocurile specifice de antrenare a actorului în jocuri de antrenarea a imaginației, spiritului de echipă, a emoțiilor și integrare socială.

Fiecare om contează, înalt, scund, timid sau curajos fiecare este unic în felul său. Orice copil trebuie încurajat să se exprime liber, își vor dezvolta limbajul verbal și nonverbal, vor învăța să își accepte atât propriile greșeli cât și greșelile celorlați. Nu în ultimul rând își vor descoperi spontaneitatea și se vor distra interpretând roluri pe care le vom prezenta părinților la sfârșitul cursului printr-un spectacol.

Cursul de actorie este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani.. Cursurile au loc o dată pe săptămână în funcţie de grupa de vârstă, şedinţele au durata de 90 min. Pentru detalii vezi program.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy