Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Curs de actorie, dans, ritm și elemente de film cu Imaginario 2016- 2017. Modulul I

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Compania de teatru IMAGINARIO

Adresă:
str Traian 107
Cale acces:
tramvaiele 14.40, 56; autobuze 133, 656
Date contact:
0727059590, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Muzică, Dezvoltare personală, Multimedia, Actorie, Dansuri

 

 

Bună dimineața, dragii noștri!

 

Când adunăm copiii la cuib e dimineață, pricină de unit proiecte noi și frumușele. Pe 17 septembrie venim din nou la cursurile Imaginario, tot la prietenii noștri primitori de la Incubator 107 (str Traian 107). Ne știm deja binișor la ochi și la suflet, am trecut prin proiecte curajoase de nouă ani încoace și zicem că e timp frumos să facem echipă, spre a ne extinde posibilitățile de manifestare. 

 

Așa se face că astăzi avem aproape colaboratori faini, pe care copiii i-au cunoscut deja și care au lăsat amprentă bună pe lucrarea lor cu elevii Imaginario: 

 

*Beatrice Tudor (dans contemporan, a semnat coregrafia la multe dintre spectacolele noastre: Momo și hoții de timp, Miezul lucrurilor, Ludice, Pippi Șosețica, Țara celor o mie și una de mendre),

”Dansul contemporan este pentru mine cel mai complex stil, prilej de exprimare deplină a libertății și expresivității corporale. Practicându-l, copiii au posibilitatea de a se manifesta organic, indiferent de aptitudinile fizice de care dispun. Vom lucra fraze de mișcare coregrafică și  improvizație pe diferite teme, conduse apoi spre ideea pe care se axează spectacolul de final de modul” (Beatrice Tudor, studentă la UNATC, Artele spectacolului, Coregrafie)

 

 

 

 

*George Iacob (ritmuri, a produs cu succes muzică live la spectacolele Momo și hoții de timp, Miezul lucrurilor, i-a învățat pe copii ritmuri în Cai și bibilici, O metodă foarte simplă și comodă)

”Voi începe cu puțină teorie muzicală, să înțeleagă contextul în care lucrăm, apoi o să mă joc cu ritmurile, bătăi pe părți ale corpului și poate și câteva instrumente mici. Asta îi va ajuta și în viața de zi cu zi, să fie mai punctuali și mai siguri pe ei” (George Iacob, student la Conservator).

 

 

 

 

 *Codrin Moldovanu (elemente de film, a legat deja un trailer la  Șosețica, filmat cu și de copii din Imaginario, ocazie cu care am notat apetitul lor pentru lumea filmului; tot el ne-a scris scenariul la spectacolele Cutia cu vise și Ludice).

 

 

”Oricarui părinte îi place să filmeze poznele si trăsnăile propriilor copii. Dacă i-am lăsa pe cei mici să treacă în spatele camerei de data asta și să dea viață propriilor idei? În cadrul experienței unui platou de filmări, copiii vor juca, regiza si filma scene de film adecvate varstei lor, vor învăța elemente de bază de regie (încadraturi și unghiuri, tehnici de filmare, punctele esențiale ale unui cadru, etc), își pot transforma propriile idei în film, vor lucra împreună pentru a reproduce o echipă de filmare.” (Codrin Moldovanu, student la Film)

 

*Gabriela Ioniță actriță, meșteră în comunicarea cu copiii mai mari, va ține cursul cu adolescenții de luni, ora 18:15. Copiii de la Imaginario o cunosc de la atelierul de pictură pe apă, Gabriela având aptitudini diverse în lumea frumosului. Am dovada mai jos, din seria Atelierelor Creative Imaginario, pe care sperăm să o putem continua.

 

 

Sunt fericită că -i am pe toți alături și simt c-o să iasă ceva bijuterii cu ajutorul lor. 

Noutatea noutăților este că, începând de anul acesta, vom produce trei spectacole în loc de două, ca până acum. Pentru că anul de curs la noi va fi împărțit în trei module. Primul modul se va termina în decembrie, al doilea în aprilie și al treilea în iunie. Fiecare modul cuprinde 12 ședințe și se încheie cu un spectacol de teatru împletit cu proiecție film, un fel de performance, vorba lui Beatrice. 

 

O ședință de actorie cu Ligia Toniță va cuprinde la noi lucru pe text, improvizație, jocuri și exerciții de creativitate, concentrare, atenție, dezinhibare și adaptare la lucrul în echipă. Pregătirea pentru spectacolul din decembrie merge împreună cu asimilarea părților de coregrafie, ritm și filmările făcute de colaboratorii noștri.

Despre cum văd eu, Ligia, lucrul cu copiii, ca om norocos ce sunt de când am înființat Imaginario, găsiți aici: http://teatrul-imaginario.blogspot.ro/2014/09/curs-de-actorie-pentru-copii-cu-ligia.html 


 

 

 

 

 

 


Înscrierile pentru modulul I (cu desfășurare între 17 septembrie și 12 decembrie 2016) se fac la adresa de mail ligia_tonita@yahoo.com sau tel 0727 059 590 (Ligia Toniță). 


Grupele de vârstă sunt următoarele:

Sâmbătă:   10 - 11 ani (10:00 - 11:30), 7 - 9 ani (11:45 - 13:15), 7-9 ani (13:30 - 15:00)

Duminică:  11 - 13 ani (10:00 - 11:30), 10 - 11 ani (12:00 - 13: 30), 8- 9 ani (14:00 - 15:30)

Luni:   8- 9 ani (16.30 - 18.00), 14 - 18 ani ( 18:15 - 19: 45) (grupa de adolescenți se va desfășura sub îndrumarea actriței Gabriela Ioniță).

Marți:   5 - 6 ani (16:30 - 17:30), 8-9 ani (18:00 - 19: 30)

 


O grupă va cuprinde maxim 8 copii și se va ocupa în ordinea înscrierii. Pot surveni modificări în funcție de numărul de înscriși mai mare sau mai mic la anumite grupe de vârstă.


Prețul modulului I este de 540 de lei (12 ședințe), achitabili în două tranșe, la prima și a șasea ședință. Frații vor plăti 460 de lei/copil. Pentru cei care doresc să plătească integral, tariful este de 480 de lei.


La grupa de 5-6 ani tariful este de 500 de lei.


Pentru cine vrea să vadă mai mult din munca noastră de 9 ani, vă prezentăm mai jos un filmuleț cu imagini mișcate sau oprite în amintire, creat de Codrin. Mulțumim.
Vizionare plăcută!

Vă așteptăm cu tot dragul, 

Ligia & CO

Video:
VEZI VIDEO VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy