Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

CORE (3.5 - 8 ani)

judetul :

FasTracKids Romania

Adresă:
Str Lanariei nr 93-95 (sediul central Tineretului); Str Uverturii nr 49 (sediul Militari); Str Lucretiu Patrascanu nr 14, bl MY3, et 1 (sediul Titan); Str Matei Basarab, nr 42, Voluntari (sediul Pipera)
Date contact:
e-mail,
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

Programa FasTracKids CORE a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 3,5-8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).

.

Fiecare sesiune de training la FasTracKid s ii provoaca pe copii sa-si foloseasca creativitatea, abilitatile de comunicare, increderea in fortele proprii, gandirea critica si logica precum si abilitatile de lucru in echipa. Aceasta provocarea/stimulare continua se va transforma intr-un exercitiu de invatare care-i va pregati pe copii pentru scoala dar si mai important, pentru intreaga viata.

Pentru ca lucram cu copii iar ei se plictisesc repede, am impartit cele 96 sesiuni de curs in 12 module tematice (cate 8 sesiuni/modul) corespunzatoare tot atator domenii de activitate.

Scopul nostru principal NU este acela de a “baga” in capul copiilor informatii din toate aceste domenii ci de a-i implica activ in variate tipuri de activitati (experimente, jocuri de rol, activitati de lucru in echipa, videotaping etc.menite sa le dezvolte prin repetitie o serie de abilitati si comportamente esentiale in viata.

Ecuatia si inecuatia FasTracKids

A ÎNVĂŢA = A DESCOPERI (A TE JUCA, A INVENTA, A EXPERIMENTA, A INTERACŢIONA)

A ÎNVĂŢA ≠ A MEMORA INFORMAŢII

 

Ne propunem pentru copilul tau sa-i cultivam bucuria de a invata si descoperi. Daca va asocia invatarea cu o activitate placuta si dinamica exista premizele ca si mai tarziu copilul tau sa invete cu pasiune.

In diagrama de mai jos sunt ilustrate ponderile ocupate in cadrul unei singure sesiuni de curs la FasTracKids de diversele zone de dezvoltare pe care ni le propunem pentru copilul tau.

Singura certitudine pe care o avem asupra viitorului este aceea ca el va fi intr-o perpetua si accelerata transformare. Astfel, capacitatea de adaptare la schimbari, capacitatea de a relationa (a comunica si a lucra in echipa) si abilitatea de a recombina informatia vor fi principalele atuuri cu care copilul tau de astazi va trebui sa intre in viata de adult. De aceea credem ca implinind ora de ora obiectivele educationale pe care ni le propunem la Fa sT ra cK id s realizam in fapt un lucru mult mai important si mai maret:

Il vom pregati pe copilul tau pentru scoala si viata in general!

Secretul acestei reusite consta in implementarea cu succes a 3 elemente de unicitate:

 

1. Conceptul pedagogic de Zig-Zag educational presupune schimbarea frecventa a stimulilor educationali astfel incat sa se mentina viu interesul copiilor pentru subiectul lectiei. FasT racK ids este singurul program ce reuseste sa implementeze acest concept in mod sistematic pe parcursul a 182 ore de predare (lungimea totala a programului FasTracKids CORE).

2. Echipamentul tehnic utilizat in toate salile de curs FasT ra cK ids este similar celor folosite in trainingurile de adulti din mari universitati ale lumii. Acest echipament (Statia Interactiva de Invatare compusa din computer, videoproiector, smart board, sistem audio si microfon) dublat de DVD-ul aferent fiecarei sesiuni de curs transforma procesul de invatare in unul interactiv care-i stimuleaza pe copiii de toate varstele sa se implice in desfasurarea lectiei. Pe parcursul unei sesiuni de doua ore interactiunea cu S.I.I. se rezuma in medie la 20-30 minute, restul timpului copiii desfasurand diverse alte tipuri de activitati practice (role-play, experimente, videotaping, jocuri etc.).

3. O tehnica educationala imprumutata deasemenea din trainingul de adulti este videotapingul . Activitatile copiilor sunt filmate cu ajutorul camerei video urmand ca ulterior aceste filme sa fie proiectate in sala de curs pentru analiza. Prin folosirea constanta a acestei tehnici instructorii nostri reusesc sa stimuleze spiritul critic si autocritic al copiilor si deasemenea le ofera posibilitatea imbunatatirii tehnicilor de comunicare prin autovalidare.

 

 

.

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy