Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Business Kids- Antreprenoriat practic pentru copii

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;  

CENTRUL EDUCATIONAL FLUENTIS

Adresă:
Bucuresti, str. Emanoil Porumbaru, 86 A (Charles de Gaulle), sector 1
Cale acces:
Aviatorilor
Date contact:
0726699808, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Cultură generală

Afacerile mari incep de....mici! Pentru ca niciodata nu e prea devreme pentru copii sa invete despre principiile de baza ale afacerilor si beneficiile antreprenoriatului.

Obiectivul educational al acestui curs este sa le ofere copiilor cateva instrumente si strategii principale ce pot fi utilizate pentru a acumula o experienta valoroasa in domeniul inceperii, conducerii si dezvoltarii unei afaceri, toate adaptate la varsta si abilitatile lor.

Prin metode usor de inteles si o abordare creativa, le vom dezvalui tehnici esentiale care au un impact puternic si pozitiv asupra abilitatilor copiilor de a intelege lumea afacerilor.

Pe parcursul acestui curs copiii vor invata ce insemna sa fii antreprenor, cum sa aleaga o afacere potrivita, ce sunt banii, principiile cererii si ofertei, strategii de promovare si publicitate, cum sa faca profit si cum sa isi prezinte afacerea. Toate acestea vor fi insotite de povesti de success ale unor oameni de afaceri cunoscuti sau mai putin cunoscuti care au inceput...de mici.

La Fluentis, dorim sa le oferim copiilor ocazia sa-si puna in aplicare ideile si sa-si indeplineasca visele cat mai devreme, pornind de la un principiu de baza al educatiei non-formale si experientiale: copiii, ca si noi toti, invata cel mai bine facand, incercand.

De aceea, noi vrem sa le oferim ocazia sa incerce, sa greseasca, uneori, si sa invete lectii valoroase din acele greseli, pentru ca mai apoi sa devina mai buni in ceea ce si-au propus.

Pentru ca un astfel de curs practic are implicatii si urmari in viata de zi cu zi, in cum se raporteaza parintii si copiii la lumea din jurul lor, proiectul Business Kids are si o latura care priveste comunitatea, atat prin oamenii care fac parte din ea, cat mai ales prin companiile care o sustin si reprezentantii acestora, care doresc sa se implice in educarea copiilor in aceasta directie a antreprenoriatului.

In consecinta, Centrul Educational Fluentis organizeaza la intervale regulate evenimente de punere in practica a cunostintelor insusite la cursul Business Kids, cu sprijinul altor companii interesate. La aceste evenimente copiii vor avea ocazia sa-si vanda marfa (jucarii, accesorii pentru scoala), sa o prezinte (folosind tehnici de marketing si publicitate), sa negocieze, sa doneze, dar sa se si distreze. Primul eveniment Antreprenor de Mic a avut loc in 25 august 2013, in parcarea Hornbach Balotesti (http://observator.tv/social/comert-in-scop-caritabil-107737.html).

Pretul unui curs incepe de la 25 de lei/copil.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy