Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Bunele maniere

judetul :

CLUB TRAINING

Adresă:
Constanta
Date contact:
0723930026, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

Educatia copilului este un proces continuu si complex, care nu se limiteaza la a-l invata sa vorbeasca, sa scrie sau sa citeasca. Copilul are nevoie sa invete cum sa se comporte in societatea in care traieste, cum sa relationeze cu cei de varsta lui si cu adultii in diferitele situatii cu care se intalneste in viata de zi cu zi.

Fie ca au sau nu probleme de comportament in societate, copiii reactioneaza foarte bine cand sunt expusi unui curs de bune maniere. In cadrul cursului propus de Club Training, copilul dumneavoastra va parcurge activitati prin intermediul carora va descoperi singur importanta si frumusetea bunelor maniere si se va convinge ca sunt usor de insusit.

Folosind metode si tehnici moderne de predare, adaptate nivelului de intelegere al copiilor, instructorii Club Training vor aborda comportamentul adecvat in functie de mai multe imprejurari caracteristice vietii cotidiene a copilului dumneavoastra: acasa, pe strada, la scoala, la joaca sau in locuri publice. Instructorii vor analiza atent gandurile si emotiile copilului dumneavoastra, prioritara in activitatea lor fiind perceptia pozitiva a materialului predat.

Un copil care si-a insusit bunele maniere este apreciat de adulti si usor acceptat de copiii de varsta lui. Inscriindu-va copilul la cursul “Bunele maniere”, va implicati activ in cresterea si educarea unei personalitati echilibrate, care va atrage simpatia tuturor. Constientizand de mic importanta bunelor maniere, copilul dumneavoastra va deveni o persoana adulta manierata, iar gesturile de politete si respect vor deveni un reflex, vor fi ceva firesc in comportamentul lui cotidian.

Unul din subiectele abordate pe parcursul cursului va fi comportamentul copilului la masa. Deoarece bunele maniere la masa sunt cele mai variate, dar pot fi si cele mai confuze pentru copil, este important sa primeasca indrumarea corecta pentru a le deprinde. Cunoasterea bunelor maniere la masa si talentul in a le aplica sunt precum invatarea unei limbi straine, care ne ofera libertatea de a ne face intelesi si placuti si de a ne bucura de locul sau evenimentul la care participam.

Va asteptam sa va inscrieti copilul la cursul „Bunele maniere” daca doriti sa invete cum se aranjeaza tacamurile pe masa, cine intra primul intr-un restaurant cand suntem insotiti de alte persoane, sau cum ne asezam la masa cand suntem intr-un grup numeros. Prezentarile vor fi insotite de exemple practice de aranjare a mesei si de discutii privind modalitatile de ajustare a comportamentului in functie de situatie. Comportamentul la masa nu este demodat, ci este necesar pentru viata sociala si personala a fiecaruia dintre noi.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy