Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Bridge Language Study House - cursuri de limbi straine

judetul : Cluj
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Bridge Language Study House

Adresă:
Dorobantilor 67, Cluj
Date contact:
0364101088, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine

Centrul de Limbi Străine BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE din Cluj Napoca ofera programe pentru copii adresate în special copiilor şi adolescenţilorl sub forma unor cursuri de conversatie in limba engleză şi germană .

Aceste cursuri au fost create pentru a veni în ajutorul copiilor care încep să înveţe sau învaţă deja limba engleză sau germană la şcoală, dar au nevoie de o abordare mai practică a limbii într-un alt mediu decât şcoala care să-i încurajeze să vorbească limba învăţată . 

Cursurile se vor adresa unor categorii de vârstă alese în funcţie de clasa  pe care o urmează la şcoală precum şi nivelul de cunoştinţe al limbii engleze sau germane.

Forma de organizare a cursurilor:

Pentru a respecta programul precum şi vacanţele şcolare ale copiilor, cursurile vor fi organizate anual în 2 module de câte 25 de ore fiecare  cu2 şedinţe pe săptămână.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri va rugam sa ne contactati la sediul centrului in Cluj Napoca, str Dorobantilor nr 67 sau la tel: 0364-101088; 0746355435.

Video:
VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy