Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Ateliere de dezvoltare personala

judetul : Sibiu
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;  

Dezvoltare personala copii SIBIU

Adresă:
Str. Eduard Albert Bielz nr.6 , in spatele Gorgandin, in incinta Kinder Akademie After-school
Cale acces:
masina, Staii atutobuze 8,10,11,19, 111,112,113,114,115,116,117,118
Date contact:
0721665050, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi
Incepand din septembrie 2017 oferim workshop-uri pentru copii de varsta prescolara, scolara in vederea dezvoltarii armonioase a personalitatii acestora si pregatirea lor pentru urmatoarele etape ale vietii.
In ziua de azi copiii se dezvola foarte repede, iar in cele mai multe situatii interactiunea lor cu stimulii mediului nu este una optima; De foarte multe ori copiii nu sunt pregatiti sa faca fata unor situatii neprevazute, nu au cunostiintele necesare pentru anumite interactiuni cu mediul / societatea, sau pur si simplu nu le vin natural anumite skill-uri. Aici intervenim noi:
La atelierele de devoltare personala ii vom ajuta pe cei mici sa devina mai sociabili, mai toleranti, mai creativi; vom lucra la cresterea inteligentei emotionale, vom creste increderea in propria persoana, si vom invata sa ne manage-uim timpul cat mai eficient posibil. La atelierele noastre, copii vor dobandi capacitati decizionale, abilitati de leadership si negociere, si in acelasi timp vor invata sa lucreze in echipa si sa-i respecte pe cei din jurul lor. Vom avea activitati menite sa dezvolte simtul financiar, gândirea pozitiva, gândirea critica. Se pune accent pe creatia libera.
Dezvoltare continua: Rezilienta, socializare, negociere,logica si gasire de solutii.
NOU: Club Dezbateri (7-10 ani)
Dezvoltare personala prin intermediul unor activitati de dezbatere a subiectelor de interes pentru aceasta grupa de varsta. Aceste ateliere ii vor ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatiile de comunicare, gandire critica si spiritul de leader. Ei vor fi incurajati sa socializeze, sa lucreze in echipa si sa isi argumenteze un punct de vedere.

Despre areliere:

 • Un atelier dureaza 1-1,5 ore (in functie de grupa de varsta), iar parintii NU participa!
 • In fiecare saptamana avem 2/3 teme principale (ex: saptamana 1-5 septembrie: Creativitate si Time management).
 • Activitatiile din ziua respectiva sunt la masuta, motrice, jocuri de rol etc. menite sa dezvolte temele principale, lucrand in acelasi timp si la toate abilitatiile.
 • Fiecare atelier are cel putin o parte de public speaking.
 • La fiecare curs copiii fac si un craft sau un desen creativ, timp in care li se pun diverse intrebari si teme de gandire personalizate pentru fiecare.
 • Se lucreaza individualizat in functie de nevoile de dezvoltare ale fiecarui copil.
 • Revenim asupra temelor si le combinam , dar activitatile sunt mereu altele. Chiar daca temele au mai fost, facem altceva pe aceeasi tema. (Invingerea fricilor a fost saptamana 16-20 octombrie si vom mai lucra la asta peste cateva saptamani).
 • La finalul fiecarui atelier parintii primesc un scurt feedback despre ziua respectiva. (cum a lucrat, ce apreciem, unde si cum ar trebui sa mai lucreze acasa daca este cazul, etc)
 • Nefiind un curs modular,chiar daca lipseste , nu pierde nimic. De altfel nu este o perioada limitata de curs. Participati cat considerati. (am ales aceasta varianta deoarece la grupele de varsta cu care lucram intervin raceli, viroze, sau alta activitate cu timp limitat).
 • Atelierele incep la ora 17:30; si dureaza o ora jumatate. Atelierele cu alt interval orar vor fi anuntate in prealabil.

Costuri:

 • 35 RON pe atelier - se achita la finalul fiecarui atelier
 • Abonament: 140 RON / Luna (include un raport de progres o data la 10 ateliere)

ATENTIE:

 • Grupele se tin cu minim 4 copii, maxim 8
 • Parintii nu raman in sala
 • Nu stam incaltati (sa aveti papuci de casa)
 • Conditi participare copii sub 4 ani: sa fie integrati in colectivitate si sa foloseasca singuri toaleta.

Participare:

Se poate face inscriere la grupa permanenta. (va alegeti ziua si veti avea mereu locul rezervat)
Locurile ramase libere (neocupate de catre cei inscrisi permanent) vor fi publicate in fiecare vineri seara. Va veti inscrie printr-un comment la postare sau un mesaj privat
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy