Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

ACADEMIA DE VISE

judetul : Brasov
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

innovalue srl

Adresă:
Brasov, Str. Aurel Vlaicu nr.97 (langa Faget)
Cale acces:
Dupa str. Vasile Carlova, catre biserica de pe Aurel Vlaicu.
Date contact:
0747066259, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Actorie

Teatrul ca mijloc de cunoastere si autocunoastere, le ofera copiilor inca de la varste fragede posibilitatea de a experimenta prin jocul de rol diverse situatii noi si interesante, ajutandu-i totodata sa descopere prin intermediul artei, lumea in care traiesc.

Prin intelegerea mijloacelor de expresie si interpretare, lucrul cu textul,  imaginatia si  creativitatea copiilor sunt stimulate in sens pozitiv, ducand la dezvoltarea expresivitatii personale. Astfel, copiilor le va fi mai usor sa-si intelega si sa-si exprime sentimentele comunicand deschis, adaptand-se cu lejeritate situatiilor noi, depasind barierele emotionale.

            Situatiile de invatare sunt abordate prin prisma jocului adaptat varstei, pornind de la teatrul de papusi si ajungand pana la interpretarea personajelor memorabile ale literaturii romane si universale. In acest mod, copiilor le este educat gustul pentru lectura, pentru cultura autentica.

Avand ca obiectiv principal dezvoltarea personalitatii copilului prin arta interpretarii artistice, cursul de teatru vine in sprijinul formarii unei personalitati puternice, dezinvolte.

Durata unui program este de 10 luni, la finalul acestuia fiind prezentata o piesa de teatru adaptata virstei, cu public. 

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy