Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Învață să mergi pe role cu Academia de Role

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

Sezonul 2017
Sezonul anului 2017 începe pe 1 aprilie și va porni cu un curs gratuit sâmbătă, începând cu ora 13:00 P.M. Pentru a participa la cursul gratuit va trebui să ne trimiteți un e-mail la academiaderole@hotmail.com sau să sunați la 0755451273 și să precizați Numele + Vârsta participantului și un număr de contact.

Scoala de Role

Adresă:
Parcul Lumea Copiilor, București // Parcul Herăstrău, București
Cale acces:
Cu mașina la Palatul Copiilor din București (aproape de stația de metrou Tineretului) sau în Parcul Herăstrău (stație de metrou Aviatorilor)
Date contact:
0755451273, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport, Altele
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Academia de Role este primul loc din România unde poți învăța să mergi corect pe role.

Am început să oferim cursuri de mers pe role din anul 2009, în Parcul Lumea Copiilor urmând ca în mai puțin de 12 luni să ne extindem și în Parcul Herăstrău. Lucrurile s-au mișcat impresionant datorită volumului mare de doritori însă a fost nevoie de o suplimentare deoarece existau doar doi instructori ce lucrau 12 ore pe zi la perfecționarea cursanților.

 

DE CE CURSURI PE ROLE?

Deoarece mersul pe role poate fi pe cât de relaxant și sănătos, pe atât de dăunător.

Mersul pe role poate fi foarte sănătos sau foarte dăunător, în funcție de cum este practicat! Suntem conștienți că foarte mulți dintre dumneavoastră consideră că își pot învăța fiul / fiica să meargă pe role, însă vă rugăm să vă gândiți la sănătatea articulațiilor copilului dumneavoastră, deoarece mersul incorect pe role poate dăuna extrem de mult: poate cauza deformare osoasă, entorse sau chiar fracturi. Totodată, într-o sesiune obișnuită de mers pe role, copilul dumneavoastră va întâlni numeroase obstacole statice sau în mișcare, existând posibiltatea de a ajunge în imposibilitatea de ocolire a unuia dintre obstacole. Doar un instructor vă poate feri de întâmplările ce vă pot strica o zi ce se dorea dedicată recreației sau vă poate feri de problemele de sănătate ce pot fi cauzate de mersul incorect pe role!

DE CE ACADEMIA DE ROLE?

Academia de Role lucrează cu instructori ce își dedică 100% din timp și energie cursanților.

Este foarte important ca instructorul să se dedice cursanților iar partea bună la Academia de Role este că instructorii noștri sunt campioni în diverse discipline pe role sau profesioniști, specialiști în lucrul cu copiii sau oameni ce-și oferă 100% din timp antrenamentelor pe role, patine sau biciclete.
Vă oferim garanția unor instructori recunoscuți, profesioniști, cu atitudine excelentă față de copii și disciplinați.
Pe de altă parte deși suntem o comunitate formată strict din profesioniști și campioni, vă asigurăm că oferim cele mai ieftine cursuri de pe piață! 
Fondatorii academiei de role sunt campioni naționali și internaționali în Slalom Freestyle, Freeride, Slides și Freejumps.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy